Recruteren

Bent u op zoek naar gemotiveerde informatica-, administratieve of commerciële talenten ?

Interface3 organiseert 10 beroepsopledingen, waarvan 8 voor een uitsluitend vrouwelijk publiek en twee voor vrouwen en mannen.

De voertaal van Interface3 is het Frans. We zijn ervan overtuigd dat de kennis van Engels en Nederlands een erg belangrijke troef is op de Belgische arbeidsmarkt, daarom legt het team van Interface3, sinds haar oprichting, sterk de nadruk op  een buitengewone performante pedagogie voor het aanleren van vreemde talen. De taallessen zijn verwerkt in alle opleidingen die we organiseren. Onze vier ‘tweetalige’ opleidingen (Frans/Nederlands en Frans/Engels) richten zich hoofdzakelijk tot een vrouwelijk Franstalig publiek dat zich wil perfectioneren in een tweede taal.

Brussel is een internationale stad, het is dus niet uitzonderlijk dat onze studenten een job vinden binnen meertalige bedrijven.
Contacteer ons: u vindt misschien die zeldzame parel (student of werknemer) ter versterking van uw team. Voor de stages zijn we ook geïnteresseerd om samenwerkingen met Nederlandstalige en Engelstalige bedrijven op te starten: lees hierover meer in de rubriek ‘stage binnen een bedrijf’ en aarzel niet om ons te contacteren.