Opleidingen

Interface3 organiseert 10 beroepsopleidingen. 8 opleidingen zijn uitsluitend voor vrouwen en 2 opleidingen voor mannen en vrouwen. De voertaal van Interface3 is Frans, ook de opleidingen worden hoofdzakelijk in het Frans gegeven. Het opleidingscontract, het reglement en alle administratieve documenten zijn opgesteld in het Frans.

Het team  van Interface3 heeft sinds haar oprichting, een unieke en performante pedagogie ontwikkelt om vreemde talen aan te leren. Taallessen maken deel uit van het lessenpakket van elke opleiding die we organiseren. Voor onze 4 ‘tweetalige’ opleidingen (Frans/Nederlands en Frans/Engels) mikken we hoofdzakelijk op een vrouwelijk Franstalig publiek dat zich wil perfectioneren in een tweede taal.

De niet-tweetalige opleidingen, alle informatica-opleidingen en voorbereidmodules op ICT-certificaten, de opleiding administratief-en onthaalbediende en de opleiding verko(o)per(ster) multimedia en telefonie staan open voor vrouwen die voldoende kennis Frans hebben om zonder problemen de lessen te kunnen volgen en zich te kunnen integreren in een groep.

Bij Interface3, hebben ook al Nederlandstalige studenten een opleiding gevolgd….maar dat is eerder uitzonderlijk! Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.

Hieronder een korte presentatie van onze opleidingen :